6 травня 2020 р.

Перемога! Свята Перемога!



9 травня свято Дня Перемоги над нацистською Німеччиною у Великій Вітчизняній війні. Однак офіційно з 2015 року в Україні святкують 8 травня День пам’яті і примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни 1939-1945 років. Велика ціна цієї перемоги – це мільйони загиблих та мільйони поранених, а скільки загиблих від тяжких ран в повоєнні роки, а мільйони зламаних людських доль.
Події тих страшних днів не повинні згаснути в пам’яті народу, ми вшановуємо світлу пам’ять героїв, які віддали життя, низько схиляємо голови, пам’ять про них назавжди залишиться  в серцях багатьох поколінь, яку нащадки несуть у вічність. Забути подвиги наших ветеранів просто неможливо.
На жаль, з року в рік учасників у Другій світовій війні залишається все менше, і кожен українець зобов’язаний дякувати їм за мирне небо над головою Пам’ятаємо тих,  хто віддав життя за наше сьогодення і майбутнє! Книги про війну – духовне продовження реальних подій – виступають як хранителі пам'яті поколінь. І ми, могутньою силою слова, безмежною силою інформації доносимо до умів та сердець наших відвідувачів книгозбірень величний подвиг українського народу у Великій Вітчизняній війні та визвольній місії народів Європи. За цим посиланням https://www.youtube.com/watch?v=ZgvT_cpdC1Q ви зможете переглянути віртуальну книжкову виставку.

 Нехай мир та злагода завжди панують у наших душах і серцях, нехай світлі травневі свята, присвячені пам’ятним датам історичних подій Другої світової війни, зокрема 75-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дню пам’яті й примирення та  Дню Перемоги  і наші щирі всім побажання додадуть всім нам нових сил та натхнення для побудови сучасної європейської держави – України ! Шана та слава Героям ! Вічна пам’ять загиблим !!!


Немає коментарів:

Дописати коментар