13 грудня 2019 р.

Як ми приборкували Книжкозавра



Хто такий Книжкозавр, який він і як його приборкати? Про це і не тільки дізнавались юні користувачі нашої бібліотеки. Нещодавно вони побували в ролі приборкувачів такої таємничої, але надзвичайно цікавої істоти з  виду читаючих. Для цього діти виконали серію вправ з літературно-ігрового практикуму «Як приборкати Книжкозавра»,  який запропонував благодійний фонд “Фундація Дарини Жолдак”.

Протягом занять діти показали свої ерудицію та винахідливість,  закріпили знання та вміння з української мови, приймали участь у конкурсах -  розгадували кросворди та рішали приклади без чисел, малювали буквами та міняли літери в словах, складали з одного слова інше  та  шукали слова-паліндроми, відкривали свою зірку та весело ярмаркували, продаючи жирафа. В цікавій формі знайомилися з
творами  українських поетів, виконували прості і веселі вправи, читали скоромовку на одній нозі. А ще займались сміхочитанням,  декламуючи вірші сучасних українських письменників та побувавши в ролі інопланетян, Баби Яги, котика, мишки та інших персонажів. Вправи допомогли дітям позбутися невпевненості та скутості, відчути себе справжніми артистами та літераторами. Приборкування Книжкозавра продовжується, адже юні читайлики нашої книгозбірні надзвичайно зацікавились акцією «100.000 нових книжок дітям» від фонду «Фундація Дарини Жолдак». І в переддень свята Миколая очікують подарунків не тільки для себе особисто, а й нових книжечок для бібліотеки, адже для цього діти виконали всі вправи практикуму. Зрадіють такому презенту і дорослі - подарунок до дня Святого Миколая здатний повернути  в дитинство та підкріпити їхню віру  в справжнє диво. Отже час магії наступає!
















Немає коментарів:

Дописати коментар