22 серпня 2024 р.

Україно моя прекрасна, героїв і волі сторона

 

🇺🇦До Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у нашій книгозбірні  підготовлена книжкова виставка 💙💛 "Україно моя прекрасна, героїв і волі сторона».  📘 📙 📕 З книг, підібраних для виставки, користувачі дізнаються про історію виникнення свята, про історію прапора, про державні символи України, про становлення нашої незалежної держави від її початку і до сьогодення. Цей день нагадує нам нашу велику історію, здобутки та незламну волю до самостійності.

У цей день ми згадуємо тих, хто виборював впродовж багатьох століть наше право бути незалежною нацією і дякуємо тим, хто стоїть на захисті державності зараз. З 2022 року Україна героїчно боронить свою територію і незалежність від російських окупантів, і ця дата для кожного українця набуває особливого значення. Наш прапор майорить на території всієї України, навіть на її окупованій частині! Він надихає, об’єднує та згуртовує весь народ у боротьбі проти  російських
окупантів! Наш прапор для нас  не тільки символ державності, а ще символ сили, віри, та незламності! України ! Він майорить і в багатьох країнах світу, як символ підтримки та єдності з українським народом проти зла та несправедливості! Тому ми обов‘язково переможемо! 📖 Знайомтеся з виставкою! Відкривайте разом з нами для себе сучасну літературну Україну - яскраву, суперечливу та активну! Вітаємо усіх з Днем прапора України та Днем Незалежності України! Єднаймося! Віримо! Допомагаємо і наближаємо нашу Перемогу!


Немає коментарів:

Дописати коментар