17 листопада 2021 р.

Андрій Кокотюха – майстер детективного жанру

 

Андрій Кокотюха -відомий сучасний український письменник, сценарист, журналіст. Сьогодні, 17 листопада відомий письменник відзначає день народження. Андрій Анатолійович в 1970 році в місті Ніжин на Чернігівщині,в  родині медичної сестри та зварювальника. Писати почав рано. Автор понад 50 художніх, документальних та науково -популярних книжок. За його романами знімають художні фільми. Кілька років поспіль входить до топ -10 авторів, чиї твори є лідерами продажу в Україні  Він мріяв стати бібліотекарем, а працював збиральником меблів, різноробом та навіть муляром на будівництві, але не покинув своєї найбажанішої мрії – писати.

Його книги стають - бестселерами, а його самого навіть прозвали - «батьком українського готичного детективу». Золотий письменницький фонд України поповнився ще одним ІМ’ЯМ – Андрій Кокотюха. Заболоттівська публічна бібліотека презентує виставку "Андрій Кокотюха – майстер детективного жанру». Цей письменник – стильний, сучасний, класний! Його твори люблять і дорослі, і юні читачі нашої книгозбірні.  Адже твори цього автора, привертають увагу своїм
гострим, несподіваним сюжетом, детективним характером оповіді, і звичайно яскравими персонажами - все це неймовірно захоплює і тримає напругу протягом всього читання. Наші користувачі із захопленням відзначають, що романи цього автора, привертають увагу своїм гострим, несподіваним сюжетом, детективним характером оповіді, і звичайно яскравими персонажами - все це неймовірно захоплює і тримає напругу протягом всього читання. Замовляйте, обирайте до смаку, читайте!


Немає коментарів:

Дописати коментар