18 жовтня 2021 р.

Волинь прекрасна в різні пори року

 


Мати – Волинь манить кожного з нас лісовими і озерними краєвидами, свіжістю повітря, дише минувшиною фортець, замків і укріплень, таїть у собі звитягу славних героїв. Скільки сягнеш оком тягнуться поля, оторочені зеленими пасмами луків, які доходять аж до лісу, серед якого заховалися сині очі Волині. 
Славне минуле нашого краю будило уяву багатьох істориків-дослідників, які по крупинці збирали відомості про Волинське Полісся і упорядковували книги, з яких ми черпаємо неоціненний  скарб. Якими найщирішими, що від серця

йдуть, словами, якими найчистішими барвами передати твою замріяну красу, оспівати твоїх прекрасних і мужніх людей? Це найкраще вдається описати нашим письменникам. Нещодавно ми побували на проведенні години спілкування «Волинь прекрасна в різні пори року», яку підготували учні 5-А класу разом з класним керівником Мариною Симонович та шкільним бібліотекарем  Любою Головій. Учні читали вірші волинських поетів про красу волинської природи, послухали музику  та дізнались про різноманітність книг письменників нашого краю. Працівники публічної бібліотеки підготували презентацію про нашу природу.  Ніжна й велична у красі своїй земля волинська. Вона ласкаво вітає всіх, хто іде до неї з щирим і відкритим серцем. Любімо й бережімо її!

Немає коментарів:

Дописати коментар