8 липня 2021 р.

З висоти не юних літ

 

Сьогодні ми презентуємо  книгу нашого земляка Василя Михайловича Ковча «З висоти неюних літ», яка нещодавно побачила світ. Раніше його вірші часто друкувались в районній  газеті «Ратнівщина», а тепер всі бажаючі мають змогу познайомитись із цілою збіркою поезій, яка є в нашій бібліотеці.

До Василя Михайловича часто навідується поетична муза і в нього народжуються все нові і нові вірші. Тематика віршів самобутнього поета різноманітна. Наріжним каменем поезій автора є тема батьківщини, історії, питання сьогодення і майбутнього. А також  відносини людей – їхні болі, переживання. Автор описує кращі риси людської особистості – доброту, любов, повагу, духовність. Вірші Василя Ковча пройняті любов’ю до рідної природи, простих людей, рідних і знайомих, яким присвятив чимало своїх віршів. І недарма на обкладинці надруковано такі слова, які і стали епіграфом  книги.

           Падав, вставав, воював

           І бунтував, не корився,

          З часом мудрішати став,

          З собою уже помирився…

Отже запрошуємо в цікаву подорож  поетичним світом Василя Ковча! Всім поціновувачам поезії  хочемо побажати  приємних хвилин  спілкування з книгою нашого поета та  гарних вражень від прочитаного!


Немає коментарів:

Дописати коментар