29 грудня 2020 р.

Хай рік новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові…

 

З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на новорічно-різдвяні свята і дорослі і малі. Адже це, мабуть, найчарівніший час року, коли люди поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. Магія новорічних свят в бібліотеках системи дарує нашим читачам подорожі до казкового світу пригод та розваг.

Працівники нашої бібліотеки створили для всіх відвідувачів атмосферу свята, оформивши виставку-вернісаж «Казки різдвяної ночі» та новорічну фотозону із затишним каміном та всіма новорічними атрибутами. З кожним днем все ближче і ближче найказковіше  і чарівне, яскраве і таємниче свято - Новий рік! Час, коли більшість з нас знову починають вірити в казку, а фото, зроблені в


період новорічних свят, виходять особливо добрими, затишними і красивими.  В  Заболоттівській публічній  бібліотеці діє новорічна фотозона, яка вже полюбилася нашим постійним користувачам.  Щиро вітаємо з прийдешніми святами! Нехай новий 2020 рік та Різдвяна зоря принесуть у ваші домівки мир і веселий настрій, щастя, гучну колядку, гарні новини, щасливі події, додадуть наснаги і творчого натхнення, наповнять серця добром, любов’ю та вірою у здійснення заповітних мрій і сподівань!

Немає коментарів:

Дописати коментар