6 грудня 2020 р.

Мужність на варті миру


Щорічно 6 грудня в день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні сили України»  відзначається День Збройних сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у кривавих війнах та конфліктах від Київської Русі і до нашого часу.


Мужність, честь, сила і відвага - тільки кращі з кращих взяли присягу в лавах україської армії. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Із нагоди свята в бібліотеці оформлено книжково-ілюстративну виставку «Мужність на варті миру»,  присвячену нашим захисникам Батьківщини.

До нас також завітав учасник бойових дій в зоні АТО Ігор Головій, який привітав всіх військовослужбовців зі святом. 6 грудня – свято чоловіків, які захищають спокій наших домівок, лицарів, здатних завжди підставити своє сильне плече чарівній половині людства. З відчуттям глибокої шани і вдячності щиро вітаємо військових. Нехай спокійно відчувають себе під надійним захистом ваші сім’ї, весь український народ. Прийміть наші найкращі побажання: здоров'я, світлого настрою, любові та  миру. Зі святом Вас – чоловіки!




 

Немає коментарів:

Дописати коментар