21 листопада 2017 р.

21 листопада - День Гідності та Свободи



21 листопада 2013 року розпочався Євромайдан, коли Україна зробила найважливіший для своєї історії цивілізаційний вибір. Україна обрала європейський демократичний шлях розвитку, рішуче відмовившись бути колонією імперії.  І  згідно указу президента від 13 листопада 2014 року , щорічно 21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Майдан став символом  свободи та гідності. Адже український народ показав на власному досвіді якою ціною потрібно відстоювати права держави, довів що честь і гідність є священними для громадян України.
В нашій  бібліотеці для дітей організовано  книжково – ілюстративну викладку "Герої не вмирають",  яка присвячена пам'яті героїв Майдану. Матеріали  представлені на ній знайомлять з подіями та героями Революції Гідності, яка об’єднала весь український  народ навколо високої
мети – відстоювання незалежності України, захисту демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина. Дякуємо Героям  Небесної сотні за те, що не  пошкодували життя заради нас з вами, заради нашого майбутнього! Дякуєм всім, хто відстояв Майдан за яскравий приклад мужності, сили духу, чесності і патріотизму!



Немає коментарів:

Дописати коментар