2 квітня 2017 р.

Світлішає на світі, коли читають діти


  Щороку – 2 квітня відзначається Міжнародний день дитячої книги — свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги в День народження найвидатнішого казкаря світу Ганса Християна Андерсена.  Знаменитий данський письменник, який писав вірші, поеми, п’єси, нариси, але обезсмертив своє ім'я геніальними казками — сумними, веселими, романтичними, мудрими і повчальними, що увібрали в себе оптимізм і віру у краще майбутнє прийдешніх поколінь.
На  гостину  до дитячої книжки прийшли наші найменші читачі – першокласники.  Вони познайомились ближче з нашими вірними друзями – книгами. А також почули розповіді з історії створення  дитячих книг, які бувають книги для дітей та з захопленням розглянули книги для найменших, що є в нашій бібліотеці. Із
задоволенням відповідали юні читайлики на запитання вікторини «З якої ми казки», показавши, що вони люблять читати казки та знають їх героїв. Наша зустріч закінчилась, та не закінчується спілкування з книгами. Вони увібрали у себе цілий світ, все цікаве, що буває на світі і саме добра дитяча книга відіграє важливу роль в житті дитини.



Немає коментарів:

Дописати коментар