1 червня 2016 р.

1 червня - Міжнародний день захисту дітей


   1 червня — це не лише початок літа. І не тільки перший день довогоочікуваних літніх канікул. Цього дня світ відзначає День захисту дітей, який вважається одним із найдавніших міжнародних свят. Це – День дитинства, коли сонце найяскравіше, блакитне небо найчистіше…І в цей день  до нас завітали наші найменші читачі – учні 1-х класів, з якими було проведено годину спілкування «Тут живе дитинство».
Веселим гомоном, сміхом та різноманітними питаннями повнилося приміщення бібліотеки. Не секрет, що всі ми родом із дитинства. Діти чомусь завжди прагнуть скоріше подорослішати, а ми, дорослі, ностальгічно згадуємо безтурботні дитячі роки. Тому з великим задоволенням завідуюча бібліотекою привітала всіх присутніх із цим дитячим святом.
А ще розповіла про історію свята, про те, як живуть діти в різних країнах, про права дітей в нашій державі, про захист і виховання підростаючого покоління. Адже діти – це наше майбутнє і обов’язок дорослих в усьому світі – надавати їм  усе найкраще, захищати від усього жорстокого та злого.
Для юних читайликів була зроблена викладка літератури «Ми всі родом з дитинства» та проведена екскурсія бібліотекою. «Цінуйте мир і спокій у нашій державі, відпочивайте на здоров’я!» - таким побажанням закінчилась наша зустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар