1 червня 2017 р.

Хай сонцю і квітам всміхаються діти

1 червня - це не лише початок літа. І не тільки перший день довгоочікуваних літніх канікул. Цього дня світ відзначає День захисту дітей. Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Діти надихають нас творити добро, спонукають до нових досягнень, додають віри в себе. День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою, в майбутньому стали хорошими громадянами своєї країни.
Знаково, що саме напередодні свята в нашу бібліотеку завітав той, хто захищає мирне дитинство та щасливе майбутнє нас і наших дітей, в минулому читач нашої бібліотеки, а нині командир роти 72 ОМБР лейтенант Василь Тарасюк (позивний «Торнадо»). Минув лише рік, як він закінчив Академію сухопутних військ, відтоді і воює на Донбасі і вже багатьох вразив своєю мужністю та був нагороджений орденом Богдана Хмельницького. Вася побажав всім дітям щасливого й безхмарного дитинства, щирих посмішок, миру, любові та тепла! А ще юні читачі ще мали змогу ознайомитись з книгами про тепле літечко, веселі пригоди, які на них чекають протягом канікул з викладки літератури «Літнє
сонце на книжковій сторінці». Зігріймо дітей теплом свого серця, увагою і турботою, допоможімо їм відчути радість спілкування і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.


 .

Немає коментарів:

Дописати коментар